Težačka 47 Šibenik, HR

+385(0)22-336-202 Telefon

Pon-Čet: 08-20
Pet-Sub: 08-14

O nama

ZDRAVU KOSU ZDRAVA GLAVA NOSI :)

Frizerski salon Blend, Šibenik

Zahvaljujući predavanjima vrhunskih stručnjaka na frizerskim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu naši frizeri konstantno se educiraju te proširuju znanje prateći najnovije trendove u struci. Prepustite nam se u ruke, zatražite stručni savjet za oblikom frizure ili njegom kose jer zdrava, sjajna i čvrsta kosa može biti samo ako koristimo najkvalitetnije preparate za kosu. Uz naš uslužan tim djelatnika, interijer salona je minimalno namješten i dizajniran za duži boravak pružajući ugodnu atmosferu i opuštajuće trenutke za žene, muškarce i djecu uz pratnju.

ĐURĐAmaster stilist

Vlasnica salona sa više od 40 godina iskustva u struci. Ako imate dugu kosu, a želite je ošišati na kratko uljepšajte joj dan.

TEAsenior stilist

Kći vlasnice salona, mlada i perspektivna stilistica čija je specijalnost kreativno šišanje i otkačene frizure za mlade.

MARIJANAsenior stilist

Uz dugogodišnji angaržman i rad u našem salonu ova mlada dama je all-round frizer sa fantastičnim pristupom i rezultatima.

FRANKAjunior stilist

Newbiee u salonu, ambiciozna i željna učenja od starijih kolega. Mlada uzdanica u koju vjerujemo..stilist za vremena koja dolaze.

Trebate pomoć?

Imate pitanje ili trebate savjet?

  • Nazovite nas na kontakt telefon

    +385(0)22-336-202

  • ili pošaljite email sa Vašim upitom

    info@blend.hr